Välkommen till Skog Hembygdsförenings hemsida

Gåvor
Nostalgi
Gästbok

Den första etappen av Sockenstugan är nu klar!

Vi får verkligen vara nöjda med det arbete som utförts av A-service AB,  Älgnäs – noggrant och proffsigt. De har jobbat utifrån Inspektions-protokollet vi fick från Gävleborgs Museum i våras. Den här etappen har kostat 250 000 kronor – bidragen har kommit från Jordbruksverket, Söderhamns kommun/kultur och 10 % av donationer. Karl Erik, Anders och Runo har varit ”inspektörer” med sitt kunnande och intresse.

Donationerna från privata och företag är nu uppe i 101 000 kronor. Så roligt att så många som växte upp här i Skog och numera bor på andra orter har lämnat bidrag – ett varmt tack till dem och alla andra!

Lassas Byggnadsvård i Edsbyn har hämtat fönstren för repareration. MEN VI BEHÖVER MERA PENGAR. SOM TIDIGARE TAR VI TACKSAMT EMOT DONATIONER PÅ BG-NR 705-4158, Handelsbanken, Kilafors. Det går även bra att swisha till 070-274 12 80

Det är ännu mycket som återstår för att det skall bli den lilla pärla vi önskar!

Text:  Inga Maria Wahlström  Foto:  Marie Nymark – Sockenstugans Vänner

2018 © Skog Hembygdsförening hemsida